zaterdag 9 februari 2013

Het was een drukke, maar hele productieve dag

Eens per maand komt het bestuur van het Quiltersgilde naar het kantoor in Nijkerk voor de bestuursvergadering. En dat zijn altijd lange dagen. Als je elkaar maar 1 keer per maand ziet valt er veel te bespreken.
Afgelopen donderdag was het wel een topdag, want we hadden ook nog drie bezoekers.
Nadat we de "gewone" vergaderpunten voor het grootste deel hadden afgewerkt kwam aan het eind van de ochtend onze eerste gast.
Dat was Monique van Irsel, onze hoofdredactrice. Elke keer als er een nieuw nummer van Quiltnieuws uitkomt, lopen we dat door met haar : wat vinden we van bepaalde artikelen, moeten er nog dingen aangepast worden in de colofon, feed back van lezers komen onder meer aan de orde. Ook moet Monique natuurlijk weten of wij nog pagina's nodig hebben in toekomstige nummers om specifieke dingen aan de orde te stellen. Het is altijd een hele klus om het Quiltnieuws bij onze leden in de brievenbus te krijgen. We zijn dus ook heel blij met Monique en haar fantastische team!!

Daarna kwam de ATT commissie bij ons aan tafel zitten. Gerrie Schoonebeek en Inge van Koningsveld zijn druk bezig "hun" eerste Algemene Tentoonstelling vorm te geven. Gisteren was het tijd voor het selecteren van de posterquilt. Een heel belangrijk moment, want dit wordt wel ons visitekaartje voor de tentoonstelling in ons jubileumjaar!! We zijn er min of meer uitgekomen, maar wat is dat moeilijk!! Al de ingezonden quilts zijn stuk voor stuk prachtig!!


Het was een drukke, maar hele productieve dag. Moe, maar voldaan zijn we weer naar huis gereden. Hier en daar een sneeuwstormpje trotserend.....

Rose-Anne

PS Als je naar de Handwerkbeurs in Zwolle gaat kom je dan even bij ons langs? We vinden het zo leuk om onze leden persoonlijk te spreken!

4 opmerkingen:

Annelies zei

Leuk op deze manier een kijkje in de keuken te krijgen.

Hannie de Beer zei

Leuk om even mee te kijken! En ik kom naar Zwolle!

Nienke zei

Dat jullie hier zoveel tijd en energie insteken is geweldig, erg leuk om achter de schermen te kijken!

Jozet Berkhout zei

Fantastisch jullie inzet! Leuk artikel.