donderdag 21 februari 2013

Terugblik op de Handwerkbeurs in Zwolle

Het was een gezellige boel daar in Zwolle. De mooie infostand door Maria ingericht trok veel belangstelling. Zij schreef ook al een blog over de beurs met leuke foto's erbij.

We hebben veel nieuwe infofolders uitgedeeld. Dit jubileumjaar was een goede gelegenheid om de folder een fris en nieuw uiterlijk te geven. De foto op de folder is een soort "sneak preview", maar daarover kunnen we nog niks zeggen.....En onze jubileum postzegels waren een echte publiekstrekker! Zondag was het kennelijk de dag van de postzegel verzamelaars.....


Op een beurs als deze kom je altijd allerlei bekenden tegen: Quiltersgilde leden, bloggers, Facebook vrienden. Fijn om een praatje te maken en feed back te krijgen over allerlei zaken waar we als Quiltersgilde mee bezig zijn.
We konden ook 32 nieuwe leden verwelkomen!! En we hopen dat ze gaan genieten van alles wat onze vereniging hun te bieden heeft!!

En de regiovertegenwoordigers hebben ons weer prima geholpen achter de infostand! Hartelijk dank Marijke en Marjolein!!

Rose-Anne

1 opmerking:

christina zei

wat toch jammer dat ik er niet aan gedacht heb om jullie stand te bezoeken. Want die postzegels had ik zeker willen kopen. Krijg de kans vanzelf een andere keer.