vrijdag 13 september 2013

Afkicken
Woensdag was de laatste dag van de ATT. Het afruimen verliep vlotjes doordat iedereen wist wat te doen en er goed werd samengewerkt. Om kwart over acht zaten we met z'n allen, de werkgroepleden, de betrokken bestuursleden, de twee dames van de Quiltexpresse en de ATT-commissie aan een grote tafel voor het afscheidsdiner. De hele week zijn we voorzien van een stevige lunch en ook de bezoekers konden in de kerk terecht voor een lekker broodje, een gebakje en iets te drinken erbij. De cateraar die dit alles had geregeld, verzorgde ook ons diner en dat mocht er zijn. Onder het genot van een lekkere dis konden we nog even samen de week afsluiten. Onze vrijwilligers bedanken voor het vele, vele werk dat zij hadden verricht om van de ATT een succes te maken. De volgende dag konden ook wij huiswaarts en na een nacht van diepe rust klaar om de reacties op internet te lezen. Via het blog van het gilde kom je op allerlei blogs van leden en kan je de tweets lezen die mensen hebben geplaatst over de ATT. Lieve mensen, het is voor ons wel moeilijk om het droog te houden hoor met zoveel lieve reacties. Wat fijn dat zoveel mensen hebben genoten van de tentoonstelling, velen die twee keer geweest zijn en trots op hun quilt die daar hing.
Bedankt voor alle reacties en vooral ook voor het prachtige werk dat de leden van ons gilde allemaal maken. Want zonder dat mooie werk is er geen tentoonstelling mogelijk.
Volgende week hebben we de evaluatie gepland en gaan we alweer afspraken maken voor de volgende ATT. We zien de inzendingen rond het thema Kringloop alweer met gezonde nieuwsgierigheid tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Inge van Koningsveld en Gerrie Schoonebeek

de ATT in volle gangde informatie stand van het Quiltersgilde

de stand van de redactie van Quiltnieuws

werkoverleg in de consistorie

het afbouwen....

nog steeds goede zin!!

Bijschrift toevoegen

lege winkelstraat....

alle quilts verzamelen volgens het waterdichte systeem van Marjon Hoftijzer

de infostand is weer leeg...:(

kale wanden...


alles in de vrachtwagen laden


sjouwen

sjouwennog even met elkaar een hapje eten10 opmerkingen:

Margreet zei

Ja, het was echt een hele mooie tentoonstelling. We hebben er heel erg van genoten! Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij. Complimenten voor jullie allemaal! Groetjes, Margreet

Margreet zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Aart zei

Leeg is zo'n kerk dan ineens, als alles afgebroken is! Maar volgend jaar is er weer één. Succes voor degene die daar weer gaan opbouwen. Het zal nu wel stil zijn na zo'n intensieve week, ik hou er voorlopig nog wel warme gevoelens aan over als bezoeker.
Dank jullie wel.
http://quiltaart.blogspot.nl

Bernou zei

Het was mijn eerste tr maar zeker niet de laatste. Wat een indrukken.
Tot 2 november.

Klaske zei

We hebben genoten! Bedankt!

Liesbeth Wessels zei

Ja het was een mooie tentoonstelling. Ik ben er meteen op vrijdag geweest en had een hele leuke dag. Als ik zie wat er allemaal verzet moet worden voor de AT dan heb ik veel respect voor al die mensen, die er aan meegewerkt hebben. groeten van liesbeth

Hannie de Beer zei

Jullie kunnen met recht terugkijken op een zeer geslaagde expositie! Ik heb genoten, en ga weer brainstormen voor het thema van komend jaar!
Dank aan alle medewerkers.

Opoe gea zei

Het was een geweldige tentoonstelling
Alle medewerkers bedankt voor jullie inzet
Groetjes Gea

Anoniem zei

Fantastisch dat jullie dit mogelijk maken. Chapeau!!!

Nienke zei

Jullie en je collega vrijwilligers zijn toppertjes en de kurk waar de vereniging op drijft. Letterlijk mogelijk gemaakt door! Zeer bedankt voor alles!