zondag 1 september 2013

Rollen behang moeten ook mee!!


Het is weekend. Nog twee dagen en de ATT gaat voor ons, ATT-commissie en werkgroepen, werkelijkheid worden. Alle voorbereidingen zijn nu achter de rug. Alleen de tassen nog inpakken voor een lange logeerpartij tijdens de opbouw en opening van de ATT.
Op bijgaande foto is een deel van de behangrollen te zien waarop de indeling van de ATT is geplakt. Alle foto's zijn gekopieerd op een schaal van 1:10. Op de behangrollen zijn alle muren en schotten in eenzelfde verhouding getekend en vervolgens was het een heel karwei om daarop alle geselecteerde quilts een plaatsje te geven. Dit jaar was er een groot aanbod van quilts die rond de meter breed zijn, heel veel grote quilts van zo'n 2,5 meter en weinig ertussenin. Maar de puzzel is gelukt en als het er in het echt net zo mooi uit gaat zien als op papier dan wordt het weer een prachtig geheel en de moeite waard om voor naar Alkmaar te komen.
Twee tassen met behangrollen, zonder dit zouden we verloren zijn. Maar met de twee tassen gaan we samen met de vrijwilligers aan de slag vanaf dinsdagochtend vroeg om een mooie tentoonstelling in te richten. Komt u ook kijken naar het resultaat?


Inge van Koningsveld
Gerrie Schoonebeek

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Succes en veel plezier met inrichten. Ik ben zondag van de partij

Nienke zei

Wat een enorme klus, enorm respect voor het werk dat verzet is en nog verzet gaat worden, en zeker weten dat we ervan gaan genieten!

Quilt Quebbel zei

Ik spreek nu al mijn waardering uit voor de ATT te Alkmaar. Het kan alleen maar FANTASTISCH worden met zo'n voorbereiding.
En ik kom zeker kijken, misschien wel twee keer.
Tot dan en heel veel sterkte met de opbouw.
Groet van Maria.

Inge Schoonderwoerd zei

Ik wens jullie en je team heel veel succes en ook veel plezier met het opbouwen. Tot ziens in Alkmaar
Inge Schoonderwoerd

Hannie de Beer zei

Wat een werk hebben jullie al verzet, mijn complimenten voor al jullie inspanning!
Het zal ook dit jaar weer een geweldige expositie worden mede door het werk van alle vrijwilligers. Dat wordt zeker genieten.Veel succes!
Ik ben natuurlijk bij de opening.

Ellen zei

Veel succes ,ik kom zeker kijken .
Gr Ellen

Ineke zei

Ik denk dat niemand er bij stilstaat hoeveel werk dat wel is. Veel succes!

Anoniem zei

Enorm interessant om zo een stukje voorbereiding mee te maken: ik zie uit naar as vrijdag!
Tot vrijdag,
Laura Strating-Janssens