zaterdag 31 augustus 2013

Sjaaltjes wassen ......


Als je in een enthousiaste bui 'ja' zegt tegen een oproep om mee te werken aan de grote jaarlijkse tentoonstelling van het Quiltersgilde, dan weet je nog niet wat je allemaal staat te wachten.
Het hele jaar hebben we hard gewerkt om alle voorbereidingen te treffen voor een mooie tentoonstelling, dit jaar in Alkmaar. Een bijzonder gastvrije stad die blij is met de komst van alle quilters en de ATT. Maar liefst 74 winkeliers doen mee aan de winkelroute, al met al bijna een extra tentoonstelling gratis en voor niets.
De medewerkers van de grote of St. Laurenskerk denken heel goed met ons mee en zetten alles op alles om het ons naar de zin te maken. De cateraar zorgt voor lekkere hapjes bij de koffie/thee en smakelijke broodjes voor de lunch. U hoeft er straks de kerk niet eens voor uit!

Wij mesten ondertussen de gereedschapskisten, de boxen met ophangsystemen en heel veel andere spullen uit. En de mooie roze sjaals waaraan straks de medewerkers te herkennen zijn? Die kregen even een lekker opfrissopje en hangen nu te drogen. Klaar voor de 30e Algemene tentoonstelling van Patchwork en quilts. 


Inge van Koningsveld
Gerrie Schoonebeek

3 opmerkingen:

marijke donath zei

Veel plezier de komende dagen en hopelijk tot vrijdag!

Nienke zei

Gut er komy nog veel meer bij kijken dan ik dacht... Succes met alles!

Quilt Quebbel zei

Een goede voorbereiding is het halve werk, maar voor jullie gaat het "echte" werk dinsdag beginnen. Ik kijk er naar uit.
Groet van Maria.