woensdag 30 oktober 2013

ATT 2014

Het organiseren van de ATT voor het Quiltersgilde is een doorlopende bezigheid. Koud was Alkmaar afgelopen of alles werd geëvalueerd en daar waar nodig aanpassingen afgesproken voor het volgende jaar. Spannend was het dit keer waar we de ATT 2014 zouden organiseren. Het is Arnhem geworden. Helaas is het ons, ondanks vele pogingen, niet gelukt een andere geschikte locatie in het zuidelijke deel van Nederland te vinden. We kregen veel berichten van mensen 'beneden de rivieren' die mopperden dat zij altijd zo veel moeten reizen om de tentoonstelling te kunnen bezoeken. Nou ja, van Maastricht naar Arnhem is heel wat korter bij dan naar Alkmaar dus we rekenen op hun komst. Zelf zijn we wel blij met de keuze voor Arnhem omdat het een prachtige stad is met veel winkelaanbod wat het dagje ATT compleet kan maken. Eerst lekker bijkletsen en voorpret delen op weg ernaartoe, dan de tentoonstelling bezoeken, misschien tussendoor nog een lekkere kop koffie in of buiten de kerk, en tenslotte de leuke winkels ontdekken in de gezellige binnenstad. De kerk ligt op loopafstand van het geheel vernieuwde  centraal station van Arnhem en we hopen weer op een goede samenwerking met de winkeliers zodat ook hier een mooie winkelroute kan worden samengesteld.
Leden van ons gilde wonend in de omgeving van Arnhem roepen wij bij deze op om zich te melden als zij een bijdrage willen leveren aan het slagen van de ATT 2014. Dat kan het best via het mailadres att@quiltersgilde.nl
Er zijn vele mogelijkheden om een bijdrage te leveren, uiteraard als angel tijdens de tentoonstelling maar zeker ook als werkgroeplid. En natuurlijk door het insturen van heel veel mooie quilts. De formulieren daarvoor staan al op de website van het Quiltersgilde!
Afgelopen keer in Alkmaar hebben we met een fantastische groep mensen samen gewerkt. Met veel bewondering hebben we gekeken naar de inzet van deze vrouwen. Dat is door het gilde zeer op prijs gesteld en de werkgroepleden zijn dan ook verwend met een lekker etentje en een mooi cadeau als dank voor hun bijdrage. Mocht het u ook wat lijken of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een steentje bij te dragen aarzel dan niet en mail ons. Dan maken we er samen een mooie 31e ATT van.

de trotse maaksters van "Tulpenparade" op de ATT in Alkmaar

Inge van Koningsveld
Nms de ATT-cie

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Natuurlijk ga ik kijken! Het is zeker een hele onderneming, om het te organiseren, en niet gemakkelijk om een geschikte locatie te vinden!
Succes!

Nienke zei

Arnhem, is net als Deventer en Alkmaar een geweldig sfeervolle locatie en dat is ook veel waard. Alweer leuk om naar uit te kijken!

Anoniem zei

Jammer dat jullie geen geschikte ruimte voor de ATT in het zuiden van Nederland hebben kunnen vinden, maar Arnhem is inderdaad dichterbij en een heel gezellige stad. Het staat al in de agenda voor 2014.
Lenny v.d. Linden