maandag 21 oktober 2013

Blog van de week

Wat was het toch heerlijk om in Veldhoven een groot aantal bloggers en facebookers in het echt tegen te komen! Dat lees ik ook op heel veel andere blogs en zie foto's van leuke ontmoetingen op facebook.
Misschien moeten we eens gaan denken aan een blog/facebook-dag voor al de volgers van het Quiltersgilde op de sociale media......

Zo waren Inge en ik aan het wandelen over de beurs in Veldhoven en troffen we daar Wietske aan van Bossche quilts & meer. Een van de bloggers die op onze blogroll staat en deze week dus "blogger van de week"!!

Wietske is een hele actieve blogger: (bijna) elke dag verschijnt er wel een verhaaltje op haar blog. Ze heeft grootste plannen en is daar al flink mee aan het werk zoals de foto laat zien. En de quilters in de buurt van Den Bosch kunnen niet wachten.....Veel leesplezier op het blog van Wietske.4 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Nou ja wat een verassing, zie ik zomaar een bekende foto bij mijn favorieten.
Leuk dat jullie hier aandacht aan besteden en ik vond het al helemaal leuk om jullie op de beurs te ontmoeten. gelukkig woon je niet ver weg, er komt vast wel een vervolg op onze ontmoeting!
groetjes
Wietske

Marguerite zei

Ben een trouwe volgster van haar blog. Ze verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Helemaal leuk is het om nu te volgen hoe en wat er allemaal bij komt kijken om een eigen quiltwinkel op te zetten.
Wietske heel veel succes,
Marguerite

Hannie de Beer zei

Leuke gezellige blog! Veel succes met alle projecten!

Jo Huijsman zei

Ik vond het toch leuk om Rose-Anne persoonlijk te ontmoeten.