vrijdag 22 augustus 2014

Arnhem here we come!!

Het lijkt nog zo ver weg: september, dat is pas volgende maand. Maar toch zijn er een heleboel mensen nu druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de 31ste Algemene Tentoonstelling, want de tijd gaat dringen.

Vandaag was de laatste voorbereidende vergadering van de werkgroep onder de professionele leiding van Gerrie en Inge. De puntjes werden op de i gezet, de laatste vragen beantwoord, gekeken of er genoeg vrijwilligers zijn om te angelen en dergelijke.

Na vandaag zien we elkaar pas weer als de standbouwers bezig zijn met het opbouwen van de wanden en stands voor de winkels. Vanaf maandag 1 september hebben Gerrie en Inge de regie stevig in handen en worden alle vrijwilligers aan het werk gezet. Er worden zelfs een paar "zaagmannen" opgetrommeld.

Vandaag leek het nog zo ver weg als je naar de onderstaande plaatjes kijkt. Maar voor je het weet is het 4 september en gaan de deuren wagenwijd open voor alle bezoekers van de tentoonstelling.
Dan hangen er ruim 200 quilts (ook "de antieke" dit jaar), lopen er enthousiaste quiltgroepjes rond, staat er een rij voor de kassa (!), kun je gezellig boodschappen doen bij de verschillende winkeltjes en even uitrusten met een kopje koffie.


Tot ziens in Arnhem allemaal! En kom even langs bij de redactie/info-stand!!


alle bouwmaterialen voor de restauratie, want er wordt aan de toren gewerkt

de bouwkeet waar we vandaag vergaderd hebben

hier komt de redactie/info-stand


nu nog leeg.....straks bijna 1000 bezoekers per dag!

lekker zitten met een kopje koffie


en even buiten de kerk kun je ook altijd even uitrusten bij een van de restaurantjes

6 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

We komen er aan! Succes met het inrichten!

Marjolein den Boer zei

Leuk! Zo komen we al helemaal in de stemming :-) Ik kom waarschijnlijk zaterdag!

Lida Huysman zei

Leuk! ik ben weer benieuwd naar alle mooie quilts!

Aart zei

Vandaag heeft de winkelroute vorm gekregen, de quilts zijn over de winkels verdeeld, nu de quilts nog uitdelen en het feest kan beginnen.

Ineke zei

We staan in de startblokken.

Nienke zei

Wat is die kerk, ook leeg, toch prachtig, ik kijk er weer naar uit om te komen!