dinsdag 1 december 2015

ATT 2016

Sommige leden hebben de nieuwste Quiltnieuws al op de mat gekregen en de rest ontvangt deze ongetwijfeld een dezer dagen. Omdat de copy voor Quiltnieuws altijd zo'n tweeënhalve maand van tevoren geschreven wordt is deze per definitie niet compleet op het moment van verschijnen. Nu valt het toevallig samen dat u de laatste Quiltnieuws van dit jaar ontvangt en dat wij de locatie van de groten tentoonstelling 2016 bekend kunnen maken. Het wordt BREDA. 

De toren van de grote kerk gezien vanaf de parkeergarage

Terug naar een stad waar in het we in het verleden al eens de tentoonstelling organiseerden.

Breda, een stad met een heus kasteel gelegen in een mooi park

In 2016 wordt het Quilts in Breda en er komen veel elementen van 2015 in terug. De lezingen, workshops en extra activiteiten zijn goed bevallen en ook in 2016 zullen we ervoor zorgen dat er veel te doen zal zijn in de stad.

Deze mooie Nine-patches zijn te bewonderen in het gewelf van de Lutherse kerk, op loopafstand van de grote kerk. Ook daar zal het gilde het nodige organiseren.

In de komende maanden zal u er regelmatig over kunnen lezen via dit blog en uiteraard op de website en in Quiltnieuws van maart en juni. 

Belangrijk om alvast in de agenda's te noteren zijn de data waarop de ATT plaatsvindt. Die wijkt namelijk af van vorige jaren: woensdag 24 augustus tot en met zaterdag 27 augustus.

Het inschrijfformulier voor 2016 vindt u binnenkort op de website van het gilde. Tot en met eind januari kan ingestuurd worden voor de posterquilt en tot de eerste week van mei voor het thema (3en3) en algemeen.

Wij gaan aan de slag en daarvoor hebben we ook werkgroepleden nodig. Dus quilters in de buurt van Breda, meldt u als u een bijdrage willen leveren aan de 33e ATT in Breda. Bij voorkeur via een mail aan att@quiltersgilde.nl6 opmerkingen:

Jo Huijsman zei

Gefeliciteerd Quiltersgilde met deze mooie locatie. Een reden om weer eens naar Breda te gaan.

Anoniem zei

Inge en Gerry, gefeliciteerd met het vinden van deze mooi locatie. Helaas is het voor mij te ver weg om jullie te kunnen helpen. Veel succes met het organiseren van een mooie tentoonstelling. Met een lieve groet Margo

Lida zei

Jammer dat het niet Dordrecht is geworden, maar Breda vind ik ook leuk! Groetjes
Lida

Nienke zei

Leuk hoor, weer iets om naar uit te kijken en goed te weten dat de data wat vroeger dan anders zijn!

Marion zei

Mooi dat het jullie gelukt is om met de ATT naar het zuiden van het land te gaan. 👍

Christel Sins-Camp zei

Toppie! Eindelijke een keertje op fietsafstand!