zaterdag 13 april 2013

Voorbereidingen voor de Algemene Tentoonstelling in Alkmaar
De voorbereidingen voor de grote tentoonstelling van onze leden verkeren op dit moment in een hectische fase. Zo hebben we het eerste overleg met de vrijwilligers voor de werkgroepen achter de rug. Om iedereen zo in te delen dat het werk goed wordt uitgevoerd en er ook nog voldoende rustmomenten zijn in de 9 (werk)dagen van de ATT, valt nog niet mee. Maar het is gelukkig rond en alle werkgroepen zijn voorzien van zowel ervaren, als nieuwe enthousiaste mensen die zich gaan inzetten om van de tentoonstelling in Alkmaar een succes te maken.


Een ander belangrijk punt is het aantal aanmeldingen voor de tentoonstelling. Van onze voorgangers hebben we begrepen dat dit altijd weer spannend is; komen er wel genoeg aanmeldingen? Tot 1 mei hebben de leden nog de tijd om in te zenden, daarna gaat de selectiecommissie aan de slag om een keuze te maken. Welke quilts wel en welke vallen dit keer af.
Veel leden willen niet (meer) insturen omdat ze een keer zijn ‘afgewezen’. Dat is jammer, want een afwijzing betekent niet meer dan ‘niet geselecteerd’. En dat kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld dat er een overvloed aan quilts zijn in het genre dat jij hebt ingestuurd. En dan moeten er keuzes gemaakt worden. Doel van de tentoonstelling is een breed overzicht van het werk van onze leden dus willen we graag in alle categorieën quilts laten zien. En dan wordt soms een heel mooie quilt in de ene categorie niet geselecteerd en een veel minder mooie in een andere categorie wel.
Maar dames (en heren), laat u daar toch niet door weerhouden. Zorg dat u voor 1 mei uw inzending (klik) voor elkaar hebt, dan maakt u in ieder geval een kans. Anders heeft u zichzelf al bij voorbaat ‘afgewezen’ en dat zou toch jammer zijn?

Met vriendelijke groet,
Inge van Koningsveld namens ATT-cie 2013 

3 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Ik wens jullie succes met de voorbereiding

Hannie de Beer zei

Heel veel succes ! Ik weet zeker, dat het net als andere jaren weer een prachtige tentoonstelling gaat worden!

Saskia Smit zei

Heel veel succes en plezier bij de voorbereidingen.