maandag 10 maart 2014

Brown bag

Tijdens de vergadering van de weblogredactie kregen we allemaal een brown bag. De uitdaging is de inhoud hiervan te gebruiken in een werkstuk.

Nienke Smit gaf een leuke workshop. We kregen allemaal een vierkant lapje met 2 cirkels erop die je kunt versieren met borduurwerk en kralen. Dit moet ook in het werkstuk verwerkt worden.

Het valt niet mee, de bloemenlapjes kleuren niet bij de cirkels en er zit één ronduit lelijke bloemenlap bij.

Eerst maar eens begonnen met de cirkel! Leuk werkje trouwens, beetje rommelen met kraaltjes en knoopjes. Nog lang niet af, maar het begin is gemaakt.

En nu wachten op inspiratie. Suggesties zijn welkom. Wordt vervolgd. Leuk idee trouwens! zo'n brown bag.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk zo'n uitdaging! Vooral met zo'n lelijk lapje erbij. Da's echt een kunst om dat nog mooi in je werkstuk te krijgen. Veel plezier ermee!

Klaske zei

Leuk Inge! Ik heb het vierkant al op de achtergrond, alleen is het geen vierkant meer ;-)

Annerieke zei

Je kan de bloemen misschien ook uit het 'lelijke' lapje knippen ;)

Nienke zei

Wat doen we onszelf aan he? Maar ja, ik blijf het leuk vinden om hier een oplossing voor te vinden!

Aart zei

Hier ligt het binnen hand bereik, de lapjes zijn geverfd, maar daar is het bij gebleven. Langzaamaan begint er een idee te rijpen. Maar de cirkel.......daar gaat het mes in!!
http://quiltaart.blogspot.nl

Jo Huijsman zei

Ik ben reuze benieuwd naar de resultaten. Uit ervaring weet ik dat het verwerken van een "lelijk" lapje de ultieme uitdaging voor creativiteit is.

Hannie de Beer zei

Leuk, zo'n uitdaging! Vooral met een "lelijk" lapje is het een kunst om iets moois te maken. Maar zijn er eigenlijk wel "lelijke"lapjes?