woensdag 12 maart 2014

Gemaakt uit het Quiltnieuws

Nichtje Sterre heeft laatst de hanger uit Quiltnieuws (decembernummer) gemaakt op haar eigen naaimachine:Dit keer stonden er schattige paashaasjes in, ook van de hand van Gerda de Jong, superleuk, binnenkort gaan we daar vast aan beginnen!

Waar ik ook voor het eerst van mijn leven aan begonnen ben, is de Mysterie quilt uit het laatste nummer van Quiltnieuws. Nu doe ik het al direct weer op mijn eigen manier maar dat is misschien maar beter ook, ik heb vier achtergrond blokken genaaid van allerlei beige stofjes:


Er is ook een facebookgroep gestart waarin de vorderingen met de mysteriequilt worden gedeeld, iedereen welkom, van beginner tot gevorderd, alles kan gepost worden!4 opmerkingen:

Rose-Anne de Haan zei

Wat leuk om te zien dat de volgende generatie handwerken zo leuk vindt. Hier ligt ook een belangrijke taak voor ons: doorgeven van de liefde voor textiel!!

En wat betreft de mysteriequilt: echt Nienke!!

Klaske zei

Dat hoor je niet vaak, zo jong al een eigen naaimachine. En ze maakt nog leuke dingen ook. Super Sterre!
En wat de mystery betreft, heb stofjes uitgezocht,maar heb volgende week pas tijd om er mee aan de slag. Eens kijken òf ik me dan ook heb bedacht om andere stofjes te gebruiken ;-)

Jo Huijsman zei

Leuk om een creatief nichtje te hebben. Het doet mij denken aan mijn jeugd, ik onder begeleiding van mijn moeder op de trapnaaimachine. Bijna te klein om bij de trappers te kunnen, maar toch zelf iets maken.
Ik ben reuze benieuwd naar het mystery project. Ik ga de deelnemers volgen.

Hannie de Beer zei

Jong geleerd.... Echt leuk zo'n creatief nichtje!
Ik ben benieuwd naar je mystery?