maandag 3 maart 2014

Verslag van een geslaagde dag

Afgelopen donderdag waren bijna alle regiovertegenwoordigers in Nijkerk voor de jaarlijkse vergaderdag.
Dit blijkt elke keer weer een nuttige bijeenkomst. Op de agenda staan hele serieuze zaken zoals de regio-administratie en copyright, maar er is ook ruim de gelegenheid tot het uitwisselen van verhalen, tips en ervaringen.
Deze keer was tevens het kersverse duo van de Tentoonstellingscommissie van Miniatuurquilts, Marina en Carla, aanwezig om kennis te maken met alle regiovertegenwoordigers.

Hieronder een paar foto's om een beetje de sfeer te proeven van deze dag. En zoals het ook is bij een regiodag: je moet erbij zijn geweest om ECHT te weten hoe gezellig het was!!!

Geef je op voor een regiodag bij jou in de buurt voor het te laat is!! KLIKgenoeg tijd om ideeën uit te wisselen

show & tell van de workshop tijdens de regiodag


show & tell

show & tell
Na het officiële gedeelte en de lunch was het aan Hilde Verdijk om ons wat inzicht te geven in het organiseren van je werkplek. Een heel herkenbaar verhaal met goede tips en aha momenten. KLIK voor haar website.
Hilde Verdijk van Yourganize sluit haar lezing af met een goed advies….

Dank aan alle regiovertegenwoordigers voor al het werk dat ze met z'n allen verzetten om de regiodagen tot heerlijke, gezellige dagen te maken voor onze leden!! 

Daarom zijn we lid van het Quiltersgilde: om samen te genieten van onze geweldige hobby.
2 opmerkingen:

Nienke zei

Geslaagde dag zo te zien, die lezing van Hilde had ik ook graag gehoord, wil ze niet eens voor Quiltnieuws iets schrijven?

Jo Huijsman zei

Leuk en fijn om elkaar in saamhorigheid te ontmoeten!