maandag 12 oktober 2015

Heb je het al gehoord?????

                                    

Het Quiltersgilde gaat naar Landleven Winter!


We zijn uitgenodigd om in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem op 19 en 20 december wat warmte en gezelligheid te brengen met onze quilts.  En daar konden we natuurlijk geen nee op zeggen. Want quilts horen in een warm, winters huis thuis.

Het idee is om  één grote, of meerdere quilts te maken met blokken die onze leden en de bezoekers van  Landleven Winter maken.

Stuur een blok van 18x18cm (plus extra naadtoeslag!!)  in winter/kerst sfeer en wij gaan daar tijdens de beurs mee aan de slag. Werk met kerststoffen, flanel, vilt, winterse ruitjes, enz. Alle technieken zijn welkom zolang het blok de juiste afmeting heeft. 
Het is ook mogelijk om ter plekke een blok in te leveren of om gezellig aan te schuiven aan de tafel en op een van de beursdagen een blok te maken. Wij zorgen voor materialen en naaimachines.


Afgelopen week zijn we met dit project van start gegaan op de Handwerkbeurs in Rijswijk 

De lancering van een groot succes. Kijk maar eens wat een leuke blokken er in drie dagen tijd aan de "aanschuiftafel" gemaakt zijn.Kom je ook "aanschuiven" bij ons tijdens de OEQC in Maastricht? Of tijdens de Handwerk en Quiltdagen in Nieuwegein?

Iedereen die een blok maakt mag daarbij een goed doel aangeven. Uiteindelijk worden de quilts overhandigd aan de goede doelen met de hoogste score.


En als je niet in de gelegenheid bent om naar een van de beurzen te komen kun je je blok ook opsturen.
Stuur je blok naar:
Inge Schoonderwoerd, Burg. Luijerinksingel 5,  3135 KJ Vlaardingen

Voor leden van het Quiltersgilde biedt Landleven nog een aantrekkelijke korting van  € 2,50 op de toegangsprijs via de link:

We hopen jullie te zien tijdens Landleven Winter in Arnhem!!

Landleven Winter 19 en 20 december van 10.00 – 17.00uur
Nederlands Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem

Meer informatie en voorbeelden van blokken vindt u binnenkort op www.quiltersgilde.nl

3 opmerkingen:

Chris zei

Wat een enig idee!

Anoniem zei

Wat een leuk initiatief.

Nienke zei

Quilts en kerst, ik heb er een zwak voor, dus ik ga aan de slag #kersthuisje.