woensdag 14 oktober 2015

Oranje

Oranje is de kleur die deze dagen de gemoederen bezig houdt. De voetbal liefhebbers zijn zwaar teleur gesteld dat het Oranje team zich niet heeft kunnen kwalificeren voor het EK in Frankrijk in 2016. "Wat moeten we nu de komende zomer" hoor ik volwassen mensen zeggen. Ik vind het wel jammer maar laat de zomer maar komen hoor, ook zonder het Nederlandse team.

We moeten echter nog wel even wachten voor het zover is want de herfst is nu eerst aan de beurt. En ook daar speelt de kleur oranje een hoofdrol. Vanuit mijn raam zie ik twee prachtige Europese eiken die ieder een heel verschillend tempo hebben qua verkleuren. De een is nog hoofdzakelijk groen met een zweem oranje en de ander is vooral oranje/rood met nog een zweempje groen.En binnen biedt oranje inspiratie voor een leuk werkje om de komst van de herfst te 'vieren'.
Als pakketje ooit gekocht en met de voorspelde neerslag een lekker projectje om een dezer dagen te maken.

Het moet een herfstengel worden. In plaats van 'give thanks' zal ik iets als 'heerlijke herfst' op het schortje borduren

Maar ik moet nog even wachten want vandaag staat een bezoekje aan een mogelijke locatie voor de ATT op de agenda. We gaan kijken naar de mogelijkheden, de ruimte beoordelen en bespreken of alles wat we willen mogelijk is. In november hopen we dan de knoop door te kunnen hakken en de locatie voor 2016 bekend te maken. Dan komt ook het aangepaste aanmeldingsformulier op de website te staan en kunnen de leden weer quilts aanmelden voor de poster en/of de ATT van volgend jaar.
Laat u vooral inspireren door het thema 3en3 maar algemene quilts zijn natuurlijk ook welkom.


5 opmerkingen:

Treny Wildeboer zei

Hopelijk weer met workshops??? we komen weer!! groetjes uit duitsland trijnie wildeboer

Hannie de Beer zei

Leuk vooruitzicht! Ben benieuwd waar komend jaar de tentoonstelling gaat komen?

Klaske zei

Ik ben benieuwd... En wat oranje betreft, jet zijn hier voetballiefhebbers die zowiezo de wedstrijden kijken of Nederland nu mee doet of niet, doe ik gewoon gezellig mee met een quiltwerkje in mijn handen ;-)

Klaske zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Klaske zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.