vrijdag 1 maart 2013

Precies 1 jaar geleden.....


Wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer een jaar geleden dat het toenmalige bestuur van het Quiltersgilde besloot dat de tijd rijp was om te gaan Facebooken en Twitteren.

Herinner je je dit artikel nog in nummer 111 van Quiltnieuws precies een jaar geleden? Dat was best spannend. We hadden geen idee of onze leden hier warm voor zouden lopen.

Maar niks is minder waar. Na 1 jaar op Facebook hebben we ruim 700 volgers en ons Twitter account wordt gevolgd door bijna 700 mensen. We hadden niet verwacht dat de leden en belangstellenden van het Quiltersgilde zo warm zouden lopen voor de sociale media.

En we zijn zelfs begin dit jaar nog een stapje verder gegaan en dit blog is het resultaat.

De sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We houden elkaar op de hoogte van allerlei zaken, maken "vrienden" en kunnen online advies vragen.

Het Quiltersgilde vindt het een fijne manier om wat meer interactie met de leden te hebben. En kennelijk vinden de leden dat ook….

Blijf ons volgen!!!

Rose-Anne

3 opmerkingen:

Annelies zei

Goed dat jullie ook naast Facebook en Twitter een blog zijn gestart. Een blog heeft een iets minder vluchtig karakter dan de andere twee media. Daarmee wil ik die zeker niet uitsluiten hoor, want ook die zijn handig.

Dineke zei

Het Blog ga ik zeker ook volgen. Leuk!

Marion zei

Gefeliciteerd met het 1e jaar, op naar nog vele jaren.....