zaterdag 3 mei 2014

Quiltersgilde op de EXPO Veldhoven

Om jullie een indruk te geven van hoe de sfeer in Veldhoven was aan het eind van de ochtend op de eerste dag hieronder een korte video.


Door de centrale opstelling van de informatiestand "nieuwe stijl" hebben we erg veel mensen gesproken op de eerste dag van de EXPO. Ook werd er vaak gevraagd waar het restaurant was, maar daar wisten Leny en ik het antwoord gelukkig ook op.....

We hebben zoals altijd veel leden gesproken en 12 nieuwe leden kunnen verwelkomen! En we hebben al een hele verzameling quilts kunnen aannemen voor de tentoonstelling in Appeltern.
Rose-Anne aan het werk
Leny aan het werk

drukte in de wandelgangen


onze buren: de informatiestand van de EXPO zelf


drukte tijdens de verloting
De EXPO duurt nog tot en met morgen. Kom bij ons langs om een praatje te maken, naar de blokken van de mysteriequilt uit Quiltnieuws te kijken  of natuurlijk om lid te worden!!

2 opmerkingen:

Jo Huijsman zei

Mijn quilt voor Appeltern overgedragen aan het Quiltersgilde. Goh, wat was het leuk om Rose-Anne in het echt te ontmoeten. Via het weblog is er contact en daarom was dit echt heel erg leuk. Natuurlijk was het maar kort, de vrouwen van het quiltersgilde waren veel te druk, maar er komt vast nog wel eens een gelegenheid om langer te praten.

Hannie de Beer zei

Vandaag mijn quilt voor Appeltern ook afgeven, de stand ziet er zo heel fraai uit!