dinsdag 30 september 2014

Jaarlijkse medewerkersdagWat was het een feest afgelopen vrijdag in de Schakel in Nijkerk! Een (beetje) serieuze ochtend en een uitdagende workshop door Carola Mokveld 's middags.We namen afscheid van drie medewerkers en mochten acht dames de zilveren patch omhangen als teken van vijf jaar trouwe dienst!

Wat zouden we moeten doen als er jullie er niet waren: dank aan alle vrijwilligers die zich met liefde en enthousiasme, iedere keer weer inzetten om de vereniging draaiende te houden!

's Middags was het podium voor Carola, die ons allemaal enthousiast maakte voor haar werk en ons een leuke workshop gaf.
Carola:

Ikzelf heb ook erg genoten van de leuke en gezellige middag en het grote werkenthousiasme van de groep.
Mochten er nog mensen zijn die het leuk vinden af en toe mijn nieuwsbrief te ontvangen over workshops en cursussen die hen kunnen ondersteunen in hun werk, dan kunnen ze dat doorgeven met een mailtje;
Voor jullie als gevorderden heb ik ook een masterclass. Er start een nieuwe groep op vrijdag 31 oktober en behelst 6 vrijdagen en een eindpresentatie. Wellicht dat er onder jullie zijn die hier graag aan meedoen.
Ik maak er landelijk geen reclame voor omdat het eigenlijk altijd al storm loopt. KLIK

Hier zijn wat foto's om jullie een indruk te geven van de resultaten van de workshop.Om alle foto's te bekijken klik : http://we.tl/7GRRBykeYl
(Deze link is maar 7 dagen aanklikbaar!!)

Geen opmerkingen: