vrijdag 19 juli 2013

Weversmarkt in Hoorn


Zie hier het verslag van 2 enthousiaste bestuursleden, Jannie de Breuk en Gerda Hoogland, die het Quiltersgilde vertegenwoordigd hebben op de Weversmarkt in Hoorn.
Het Quiltersgilde stond voor de eerste keer op de Weversmarkt in Hoorn. Een nieuwe ervaring om het Quiltersgilde te presenteren op een markt.

De dag kon niet stuk want wat was het prachtig weer. Veel mensen aan de kraam gehad en veel leden gesproken. Er waren leden die verbaasd reageerden dat het Quiltersgiilde op deze markt stond, maar vonden het wel heel erg leuk dat we ons lieten zien. 

Veel boekenleggers uitgedeeld en enthousiaste reacties ontvangen dat de Algemene Tentoonstelling in Alkmaar wordt gehouden. Het viel op dat er toch heel wat beginnende quilters waren, die de eerste stapjes in de quiltwereld hebben gezet, deze groep quilters hebben wij de infofolder meegegeven. Wie weet zijn dat toekomstige leden.

Al met al kijken wij terug op een gezellige, sfeervolle en zonnige markt en is zeker de moeite waard om daar meer te gaan staan.

Jannie de Breuk

2 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Ook ik was verbaasd om de Gilde stand daar te zien, maar waarom niet? Erg leuk om even met de dames te praten. Voor mij was het ook voor het eerst dat ik die markt bezocht, maar zeer de moeite waard

Nienke zei

Ja ik heb ook genoten, Jannie en Gerda straalden helemaal, de zon deed ook z'n best, een heel prettig sfeertje hangt er altijd!