woensdag 30 september 2015

Wie gaat er mee op quiltmidweek ?

Ook zin in 5 dagen alleen maar bezig zijn met Quilten ? Heerlijk een lange dag door kunnen werken aan een quilt. Een midweek of een lang weekend voor jezelf in goed gezelschap ?

Dat kan door mee te doen met het Quiltersgilde. In een groep  quilters wordt gewerkt aan een thema. U werkt ieder op uw eigen manier het thema uit. Zo leuk om te zien hoe anderen met hetzelfde thema hele andere effecten creëren. Het bijzondere van onze hobby wordt dan weer eens zichtbaar. Ieder werkstuk is uniek.

5 dagen of 3 dagen actief bezig met anderen, ondertussen wordt je heerlijk verwend op Mennerode een prachtig hotel op de Veluwe, een geweldige plek, die veel inspiratie en rust geeft.
De avonden worden gevuld met gezellige zaken, zoals een show and tell waarin veel mooie werkstukken bewonderd kunnen worden. Tussen het werken door is er tijd voor een ontspannende wandeling over dat deel van de Veluwe.

Vorig jaar ging Marina voor het eerst mee op midweek, hier lees je haar verhaal van deze ervaring. Dat geeft meteen een leuk enthousiast beeld. Een geweldig leuke week in Mennorode.


Voor de midweek (26 t/m 30 oktober 2015) zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en voor het weekend 
(4 t/m 6 maart 2016) zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. 

Kijk voor verder informatie op de website van het quiltersgilde ( http://www.quiltersgilde.nl/activiteiten/midweek-en-weekend ) of in het Quiltnieuws van juni 2015. 
en hier kun je je meteen aanmelden.
Heb je zin om mee te gaan, geef je dan snel op. Je zult er geen moment spijt van krijgen.
De aanmeldingen worden op volgorde van ontvangst verwerkt. 1 opmerking:

Jo Huijsman zei

wat een leuk verhaal over alweer een fantastische activiteit van het Quiltersgilde