maandag 4 januari 2016

Goede voornemens?


Hebben jullie je lijstje van goede voornemens gemaakt? Of doe je daar niet aan?
Zwicht je elke keer voor een nieuw project? Er liggen gevaarlijk leuke dingen op de loer.....
De 365 Challenge, andere BOMmen, nieuw patroon van je favoriete ontwerper en ga zo maar door.


Maar als je een nieuwe uitdaging zoekt voor 2016 kan het ook heel simpel zijn:
Stuur een keer een quilt in voor een van de tentoonstellingen van het Quiltersgilde.
Dan zul je misschien zeggen: moeilijk, ingewikkeld, mijn quilts zijn niet goed genoeg, wie wil er nou naar mijn quilt komen kijken, enz.
Niets is minder waar! Via deze link kun je kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. En vraag hulp als je er niet uitkomt, er is altijd wel iemand bij jou in de buurt die je wil helpen met het berekenen hoe je een hoes maakt, het maken van een goede foto of je helpen om de bies er op tijd aan te krijgen door even een steekje mee te zetten. 

Het Quiltersgilde gaat er samen met jullie  een fantastisch jaar van maken!
Elke dag biedt nieuwe kansen.


2 opmerkingen:

Jo Huijsman zei

Ik kan meedoen aan een tentoonstelling aanbevelen. De eerste keer moet je even over de bekende drempel, maar daarna wordt het een uitdaging.

Nienke zei

En ik wil er nog aan toevoegen, juist aan de tentoonstellingen van het QG is zo heerlijk dat er alle niveaus en alle stijlen vertegenwoordigd zijn. Dat je bij een eerste bezoek zin krijgt om het ook te gaan doen, dat maakt de exposities heel sterk. Van traditioneel tot art en van rijp tot groen. Dus twijfel niet over eigen kwaliteiten, geef anderen de kans om door jouw werk te zien ook geinspireerd aan de slag te gaan! Quilten is delen, ook van inspiratie, in het groot en in het klein!