woensdag 29 juli 2015

Verhuizing van de bibliotheek van het Quiltersgilde

Zomervakantie? Voor Tineke en Jacqueline niet. Die hebben afgelopen maandag samen alle boeken ingepakt, want de Quiltersgilde bibliotheek gaat verhuizen. Een groot gedeelte van de boeken is straks in Deventer in te kijken tijdens de Algemene Tentoonstelling.
UITLENEN KAN AL WEER VANAF 15 AUGUSTUS!!
Voor nu is de bieb even met vakantie........
Uitlenen kan ook in september tijdens de tentoonstelling. Dan kun je tevens kennismaken met onze nieuwe bibliothecaris.


88 dozen met boeken!

Tot ziens in Deventer! KLIK hier voor alle informatie over de Algemene Tentoonstelling en alle andere dingen die er in Deventer van 9 tot en met 13 september te beleven zijn.

4 opmerkingen:

Aart zei

Een goed idee om de boeken van de bibliotheek eens door te kunnen kijken. Waarschijnlijk zit er wel wat bij om in de aankomende tijd te lenen.

Nienke zei

Heel veel respect voor de vrijwilligers hier achter, de bibliotheek is zo'n geweldige verzameling boeken die beschikbaar gesteld wordt aan leden tegen retourportokosten (!)) en het is een hoop gesjouw, nu maar door het jaar heen ook telkens naar het postkantoor. Daarom, heel erg bedankt Tineke en Jacqueline!

miekequilt zei

Wat fijn dat jullie een nieuwe vrijwilliger /ster hebben gevonden.
En fijn dat deze twee vrouwen alles in wilden pakken.

Hannie de Beer zei

Wat een grote klus deze verhuizing! Een compliment voor degenen die het op zich namen. Fijn, om straks even kennis te maken in Deventer.